Wat kost het?

 

Ik bied mijn diensten aan voor een basisbedrag van € 100 per uur, excl. BTW en excl. eventuele reiskosten (na het eerste gratis en vrijblijvende kennismakings-/intakegesprek). Een ‘face-to-face’ gesprek duurt meestal 1 uur. Voor ‘online’ contacten reken ik met gemiddeld 20 minuten per contact (= 1 bericht heen en 1 bericht terug). Ik reken geen extra tijd voor mijn voor- en nabewerking.

Voor een ‘blended’ traject maken we maatwerk afspraken over het aantal en soort contacten binnen dit basispakket, afhankelijk van de overeengekomen aanpak.

Uiteraard is het mogelijk om tijdens het traject afspraken te maken over uitbreiding van het aantal contacten en/of wijziging van de werkwijze. Daar komen we altijd uit.

Laat de financiële kant geen belemmering zijn voor je eigen ontwikkeling! Neem in dat geval gerust ook contact met mij op. Samen komen we daar ongetwijfeld wel uit.

Voor opdrachten, waar sprake is van meerdere trajecten (bijvoorbeeld ter ondersteuning van een programma voor personeelsontwikkeling in een organisatie) kunnen afwijkende tarieven gelden. Die zijn o.a. afhankelijk van het aantal trajecten, de looptijd, de inhoud van de trajecten en de aard van de organisatie.