Over mijzelf

DSC_0701 TheoIk ben Theo Noorloos, geboren in 1954.

Na mijn middelbare school (HBS-B) ben ik in de accountancy gaan werken en heb daarnaast de opleiding voor registeraccountant afgerond. Ik heb diverse functies op diverse plekken in het land gehad. Daarvan ook ca 30 jaar in een managementrol. De laatste jaren vervul ik een adviseursrol, gericht op het helpen van individuen, groepen, teams of projecten. Die hulp richt zich zowel op het persoonlijke functioneren, als op het functioneren als groep of team en op de procesinrichting.

In mijn managementrollen heb ik het altijd inspirerend gevonden om mensen te helpen in hun ontwikkeling. Ook mijn eigen ontwikkeling heeft me altijd geboeid.

Bij de Associatie voor Coaching ben ik opgeleid tot Certified Professional Coach (ICF geaccrediteerd) en bij het Europees Instituut tot Certified E-coach Level II.
Op verschillende aspecten van het coachen heb ik trainingen/workshops gevolgd.

Het enneagram boeit mij als instrument voor mijn eigen ontwikkeling en voor het coachen/begeleiden van anderen enorm. Het helpt om jezelf te leren kennen en vooral je eigen invloed op het gedrag van anderen.

Ik geloof in de kracht in elke mens. Ik heb zelf ondervonden, dat je soms een duwtje nodig hebt om de richting, die je eigenlijk (soms onbewust) wilt, ook in te gaan. Vanuit die ervaring wil ik daar graag bij helpen.

Gebeurtenissen in mijn loopbaan heb ik steeds meer kunnen aangrijpen om voor mijzelf de balans op te maken. Daarbij heb ik de toegevoegde waarde leren kennen van hulp door een persoonlijke coach. Die kan mij op een passende manier een spiegel voorhouden en mij helpen de volgende stap te zetten. En dat wens ik iedereen toe!

Mijn drijfveer om te coachen, te adviseren of te begeleiden is dan ook om vanuit mijn kennis en ervaringen en mijn persoonlijkheid anderen te helpen bij vragen als:

  • wat zijn mijn kernwaarden en wat kan ik er mee?
  • wat zijn mijn echte verlangens ten aanzien van mijn werk?
  • waarom heb ik zo’n last van andere mensen, de organisatie, de regeltjes, enz.?
  • waarom loop ik elke keer tegen een dichte deur aan?
  • hoe krijg ik inzicht in relevante kennis en ontwikkelingen en hoe ga ik daar mee om?
  • hoe krijg ik balans tussen mijn werk en privé?

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!